Політика конфіденційності

Цей документ описує політику конфіденційності (приватності) сайту Благодійної організації «Благодійного фонду «Голоси дітей», надалі — Фонд, www.voices.org.ua, надалі — Сайт. У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані й зберігатися на Сайті, і як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір і використання персональних даних

Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті.

Після заповнення форми на отримання новин Фонду, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Фондом своїх персональних і контактних даних. Фонд може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату й час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами і комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і вебсайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих під час сесії.

Під час роботи Сайту використовуються файли cookie, які підтримують функції безпеки і їх запуск. Файли cookie також дають змогу відстежувати порушення політики конфіденційності й умови використання Сайту відвідувачами/їхніми пристроями.

За допомогою сервісу Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, як-от сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси вебсайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки в сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей і допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструвати розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю підтримуємо або поділяємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо правдивості розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст інших сайтів. Якщо у вас виникають питання або сумніви щодо цієї політики, можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти [email protected]

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається така інформація:

  • доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою яких ви заходите на Сайт;
  • вид браузера та операційної системи;
  • дата і час відвідування Сайту;
  • переглянуті сторінки;
  • якщо ви перейшли на Сайт за посиланням з іншого сайту — адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронну пошту й активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства України. Це означає, що працівники Фонду не можуть порушувати таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів — за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Фонд не несе відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли під час користування Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Фонд, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися й були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача попередили про можливість таких пошкоджень і втрат.

Ми не гарантуємо і не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Усі права на зміст Сайту належать Фонду або використовуються за згодою з правовласниками. Цей сайт у цілому й окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.
Назва й логотип Благодійного фонду «Голоси дітей» захищено згідно із законом.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Фонду. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

Копіювання інформації із Сайту може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

Під час роботи із сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Якщо ви відвідуєте даний Сайт, то автоматично погоджуєтесь з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує і згоден з тим, що ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту.

В окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.